STØT PROJEKTET


Vi har brug for din hjælp!

   

Her er tre hurtige ting du kan gøre for at bakke op om arbejdet at omdanne det gamle bymuseum til Musikhuset København:

1.

Skriv under vores

navneindsamling


2.

Følg os på Facebook

(Invitér dine venner og familie!)

3.

Opfordre dine lokale politikere at bakke op om projektet

Projektet er indtil videre bakket op af:

Danish String Quartet

Trio con Brio

DEOO 

Michala Petri

DMF- Dansk Musiker Forbund

Kammerkoret Camerata

Den Danske Sinfonietta

Østerbro Koncertforening

Henrik Goldschmidt

Koncertkirken

Den Danske Klaverduo

Halvcirkel

Uffe Savery 

Kammerklubben

Maria Frej

"Når klimabæltet skal strammes, er det kulturen der vil og skal samle os. Alle steder der styrker udøvende kunstnere er essentielle!"

- Lise Christensen


"Det er et fremragende og nødvendigt initiativ til gavn for kulturlivet i vores dejlige by."

- Henrik Goldschmidt


"Fantastisk projekt, der både kan udfylde et gabende tomrum, skabe en platform hidtil vanskelige samarbejdsmuligheder i det Københavnske musikliv og samtidig bevare unikke bygninger til gavn og glæde for mange mennesker på smukkeste vis."

- Bo Skjold Christensen


"Jeg skriver under, fordi København mangler et sted som dette - efter vi mistede Odd Fellow palæet. Musikhus i palæt på Vesterbro vil udfylde et stort hul. Ja Tak!"

- Anne Mette Holm


"Et Musikhuset København har, i de rette hænder og med de rette betingelser, potentialet til at kunne udvikle sig til en dynamo i hovedstadens musikliv. Det vil være en fantastisk investering i at fastholde, inspirere og udvikle byens utroligt rige musikalske talentmasse - til uvurderlig gavn for byen, dens borgere i alle aldre, dens omdømme og dens kulturøkonomi."

- Jens Rossel


"Jeg støtter kunst, musik og kultur. Det er noget af det vigtigeste i samfundet."

- Jacob Frederiksen


"Jeg skriver under, fordi vi skal bevare kulturarven i København til kulturelle formål til glæde og mangfoldiggørelse for alle."

- Anne Hommel


"Jeg anbefaler varmt, at alle kulturhistorie- og musikinteresserede bakker op om dette initiativ. Selvfølgelig skal den fine gamle skytteforeningsbygning mm. bruges til almene kulturelle formål med en stærk historisk dimension. Et hus som - også - kunne være en levende fejring og formidling af den danske guldalder, som var rig på salonmusik og sangforeninger og præget af komponister som Kuhlau, Hartmann og Weyse."

- Kim Hjerrild


"Det er et super projekt, på den helt rigtige adresse."

- Theis Reinvang


"Dette fantastiske hus skal fortsat kunne bruges af københavnerne, og denne idé er helt klart god!"

- Jens Aaberg


"Det er et fantastisk initiativ. Og København mangler i den grad et samlingssted for den klassiske musik udenfor de etablerede institutioner. Hvor kammemusikken kan blomstre og mennesker mødes"

- Christina Per Salo


"Den levende musik i Danmark bør støttes på enhver mulig måde, musik udfordrer fantasi og kreativitet."

- Peter Viltoft


"København vil gerne være en kulturby. Det kræver at der er albuerum nok til at der er plads til alle. Også til musik der er mere end 30-50 år gammel og som ikke har rod i en amerikaniseret underholdningsindustri. Der skal være plads til kammermusik af både Heitor Villa-Lobos og Toru Takemitsu. Der skal være (lege)plads til unge “talenter” der endnu ikke har fundet ud af, hvilket ben de skal stå på."

- Alex Bach Andersen


"Det er en rigtig god ide til glæde for mange borgere."

- Laus Høybye


"Fordi der i den grad mangler et samlende musikhus af den størrelse og musikalske mangfoldighed i Kbh og fordi dette his egner sig perfekt til formålet pga dets beliggenhed og størrelse."

- Adam Simonsen


"Det er en vildt god ide at bruge huset til kulturelle formål. Ikke mindst set i lyset af at der er hele to musikkonservatorier i København, hvor der hvert år bliver udklækket ny lovende musikere, så der er masser af talenter"

- Trine Otto


"Den akustiske musik har brug for en residens; og residensen har brug for en ejer, der vil anvende den i harmoni med dens ånd - skønhed og historie."

- Niels Baden


"København trænger til et musikhus"

- Mia Mandorf


"Beliggenhed, atmosfære, størrelse, skønhed, akustik, tradition, kreative muligheder... ambitiøs kultur ud af hver en sprække!"

- Birgitte Alsted


"En storslået ide, både at bevare denne unikke bygning og samtidig danne væsentlige rammer for musiklivet."

- Ole Christensen


"Dette initiativ vil styrke og samle det det musiske liv, der findes i hovedstaden. Et fælles og brugbart sted for alle freelance musikere at mødes og arbejde ud fra. Derudover også et fantastisk koncertsted til Danmarks borgere! Hovedstaden har jo mangel på den luksus man kan opleve på de mange herregårde rundt om i resten af Danmark, som ofte er fulde af musik, foredrag og stemningsfyldte arrangementer. At få disse smukke lokaler til musikken i en storby ville skabe unikke oplevelser for de lokale borgere!"

- Solveig Kaae